Good times


De U8 speelde afgelopen weekend op 5 februari na enige tijd weer eens in Zoetermeer, tegen Utrecht en Den Haag.

Onze goalie Celine, Hayley, Cas, Seth, Izzy, Edoardo, Jilles en Lucas waren er helemaal klaar voor om de Panter eer te gaan verdedigen.

In de eerste wedstrijd tegen Utrecht bleef het zonder goals tot aan de laatste seconden spannend, totdat Hayley de puck mee achter de goal van Utrecht nam, om vervolgens zo een mooie pass op Seth te geven die daarop niet aarzelde en met een one timer de wedstrijd in Zoetermeers voordeel wist te beslissen.

De tweede wedstrijd tegen Den Haag ging gelijk op en de verschillen waren minimaal. Celine had vervolgens prachtige saves, maar helaas kon een 0-2 niet voorkomen worden.

De derde wedstrijd tegen Utrecht werd een prachtig schouwspel. Er werd goed samengespeeld en door de twee kanonskogels van Hayley, een schot van Lucas en nog een schot van Hayley die Lucas van richting veranderde, werd er knap met 4-0 gewonnen. Celine hield ook goed stand en had wederom diverse prima reddingen.

Het begin van de vierde wedstrijd tegen Den Haag was niet zoals het behoorde. Celine had namelijk even assistentie nodig van haar coach, de kinderen reden zichzelf nog warm, maar de scheidsrechter had de puck al wel ingegooid om te spelen. Door deze verwarring viel er een Haagse goal, welke vanzelf betwist werd omdat het spel nog niet had mogen beginnen. Toch vond de scheidrechter dat de goal geteld moest worden, tot groot ongenoegen van de kinderen. Hierop liet het team zien dat zij al een goede mentaliteit hebben ontwikkeld, door het er niet te bij laten zitten en er gewoon voor te gaan. Het resultaat werd een spannende wedstrijd, welke op een behoorlijk tempo werd gespeeld. Kansen werden door de goalies gekeerd, het verdedigende spel van het team en vooral door Jilles, was gewoonweg fantastisch. Uiteindelijk wist onze Zoetermeerse Hayley twee prachtige goals te scoren, aan Haagse zijde werd er nog eenmaal gescoord en er werd nog een goal afgekeurd. Het eind resultaat was zodoende een 2-2 gelijkspel.

Het was een goed weekend, waarin we weer veel pezier hebben gehad en waar onze Panters zichzelf weer eens goed hebben kunnen laten zien. Zoals altijd zijn wij natuurlijk ongelooflijk trots op wat zij tot zover weer hebben bereikt.

De Panters U8 is een top team!

Artikel info

Geplaatst op:
07-02-2017
Geplaatst door:
Patrick Kuzee
Tags: