Mandy Flink genomineerd voor sportvrouw van 2018


Sportgala Zoetermeer 2019 

 

De gemeente Zoetermeer vroeg in mei om kandidaten te nomineren voor het aankomende Sportgala in Zoetermeer, op basis van hun sportprestaties in 2018. Ed Versteeve van FaceOffNL heeft direct actie ondernomen om het IJshockey in Zoetermeer en omstreken te promoten en heeft Jet Milders (Ex-panter), Larissa Haverkorn (Ex-panter), Eline Gabriele (Ex-panter) en Mandy Flink (Panters 1e Divisie) voorgedragen aan de jury van het Sportgala. 

 

Op 28 mei heeft de jury zich gebogen over de ingezonden sporters en hun prestaties en hieruit zijn Mandy Flink en Eline Gabriele door naar de finale. Mandy zal het opnemen in de categorie 'Sportvrouw van het jaar 2018' & Eline Gabriele zal dit doen in de categorie "Sporttalent van het jaar 2018'. Mandy Flink won in 2018 goud met het NVRT op het WK in Slovenië. Eline won in dat jaar goud op het kwalificatietoernooi met het U18 team. 

 

Op vrijdag 5 juli a.s. vindt het Sportgala plaats tijdens het festival Bodega Norton Culinair Zoetermeer. Het officiele programma start om 19:30. Het zou mooi zijn als er zoveel mogelijk mensen hier op af zouden komen om deze meiden toe te juichen en zo het IJshockey in Zoetermeer nog meer zouden kunnen promoten. Winst of geen winst het is een mooie ervaring en promotie voor het IJshockey en trots zijn we 100%. 

 

       

Artikel info

Geplaatst op:
12-06-2019
Geplaatst door:

Tags: