Overlijden Coach Alex Andjelic


Met diep verdriet en pijn in ons hockeyhart moeten we u het immens trieste nieuws brengen dat Alex Andjelic, Hoofd Coach van de Zoetermeer Panters, op 24 maart 2021 is overleden aan de gevolgen van Covid-19. Alex lag sinds enkele weken in zijn geboorteland in het ziekenhuis.

Alex was als een hockey vader voor een groot aantal spelers, coaches en hockeyliefhebbers. Hij was authentiek, hard, emotioneel, eerlijk tot op het bot, maar tegelijkertijd warm en een vriend voor het leven voor velen van ons. IJshockey stroomde door zijn aderen en zat in zijn botten, en het voelde alsof elke beslissing in zijn leven werd genomen met het doel van hockey.

We zijn een hockeyicoon, een trainer/coach en een geweldige vriend kwijtgeraakt. We hopen dat we zijn passie kunnen voortbrengen en de dingen die we hebben geleerd en de momenten die we met hem hebben doorgebracht, kunnen koesteren.

Moge hij vredig rusten voor altijd in onze geest in leven blijven.

We betuigen ons medeleven aan zijn kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden en wensen hen alle mogelijke kracht om dit verlies te boven te komen.

De thuis openingswedstrijd van de Zoetermeer Panters van komend seizoen zal in het teken staan van het overlijden en eren van Alex Andjelic.

Artikel info

Geplaatst op:
25-03-2021
Geplaatst door:
Bestuur Panters
Tags: