Panter kracht


Op zondag 22 januari speelde de U8 in en tegen Den Haag, waarbij ook Tilburg op het programma stond. We wisten dat het niet gemakkelijk zou gaan worden en dat er maximaal moest worden ingezet, maar vanzelf was dit voor onze kinderen iets wat zij eigenlijk altijd wel met veel plezier doen.

Izzy was vandaag de goalie, Hayley, Celine, Jayna, Seth, Cas, Jilles en Edoardo werden verder op de aanval en de verdediging ingezet. De wil en zin was er direct, maar toch kwam het er in de eerste wedstrijd tegen Den Haag er nog even niet uit. Het was zoeken in een 0-5 verlies. Nadat we de koppen bij elkaar hadden gestoken en alles weer op scherp hadden gezet, werd er vervolgens knap met 5-0 gewonnen van Tilburg. De tweede wedstrijd tegen Den Haag werd vervolgens tot aan de 8ste minuut knap door onze Panters geleid met 2-1, echter doordat er op het scherpst van de snede werd gespeeld, kwam Cas in duel hard tegen de boarding aan achter de Haagse goal. Het was vervolgens schrikken toen Cas niet wilde opstaan en aangaf pijn in zijn nek te hebben. De EHBO moest er aan de pas komen en de wedstrijd was zodoende gespeeld, maar gelukkig kon Cas met de EHBO zelf het ijs af en bleek het achteraf gelukkig mee te vallen. Toch moest er nog een tweede maal gespeeld worden tegen Tilburg, waarbij de kinderen afspraken om die pot te gaan winnen voor onze Cas, wat dan ook lukte met 6-1. Wat een Panter kracht.

Bijzondere vermeldingen voor Izzy, die zich zeer knap herpakte na de eerste wedstrijd, ze moest even wakker worden. Hayley scoorde er weer de meeste met 10 stuks en had assists bij de andere goals van Seth en Cas. Ook Celine, Jilles, Jayna en Edoardo zorgde voor vuurwerk door stevig spel en ongelooflijk knappe inzet.

De U8 is goed bezig.

Go Panters Go!!!

Artikel info

Geplaatst op:
22-01-2017
Geplaatst door:
Patrick Kuzee
Tags: