U14 Landskampioen Tweede Divisie


Zaterdag 4 maart jl. speelde de U14 de laatste wedstrijd van dit seizoen tegen de Leiden Lions U14. Een belangrijke en beslissende wedstrijd.

Na een achterstand in de eerste periode wisten de Panters de eerste periode toch met een gelijke stand afsluiten.

Door deze gelijke stand laaide de vechtlucht bij beide team hoog op in de tweede periode, die met een met een voorsprong van 1 punt voor de Panters werd afgesloten.

Na een korte break van 3 minuten, begon een sidderende derde periode. De Leiden Lions lieten het er niet bij zitten en zette de strijd in. Wat resulteerde in een voorsprong voor de Leiden Lions tot de laatste 3 minuten van wedstrijd.

2 minuut 87 voor het eindsignaal van de wedstrijd wisten de Panters de gelijkmaker te scoren, waarna de teamleiding van de Panters besloot om de goalie uit het veld te halen om zo met 6 spelers op het ijs de laatste minuten in te gaan. Hiermee werd alles op alles gezet.

In deze laatste spannende 2 minuten wisten de Leiden Lions bijna te scoren, langzaam gleed de puck richting een lege goal om met een tik tegen de paal de goal te passeren tot grote opluchting van de Panters.

De Zoetermeer Panter U14 hebben deze fantastische wedstrijd gewonnen door in de laatste 81 seconden van de wedstrijd nog tweemaal te scoren. Wat resulteerde in deze mooie eindstand.

 Periode 1          1 - 1

 Periode 2          1 - 0

 Periode 3          3 - 2

 Eindstand         5 – 3

Ongelofelijk trots op dit team. Wat hebben ze hard gewerkt dit seizoen om dit resultaat te behalen. Bloed, zweet en tranen tot het bittere eind keihard samen gewerkt.

Gefeliciteerd Panters!!!

Foto: J.v/d Velde

Artikel info

Geplaatst op:
05-03-2017
Geplaatst door:
HvW
Tags: