Zoetermeer panters tegen de IJCU Dragons en de Dordrecht Lions.


Dit weekend speelde de Zoetermeer panters tegen de IJCU Dragons  en de Dordrecht Lions. Een thuiswedstrijd en de sfeer voor de wedstrijd zat er al goed in. Er werd gelachen, heel veel grapjes gemaakt en de laatste schaatsen werden nog even geslepen. 

Zoals altijd spelen de teams twee wedstrijden van 15 minuten tegen elkaar. Een klein tournooi. De panters speelden en vochten als echte krijgers om de puck. Keeper Jayden hield schot na schot uit het doel, soms zelfs met zijn helm. Wat een reddingen! Onze spelers lieten soms heel mooi schaatswerk zien.Jens sloop mooi naar het goal en na een assist van Michael maakte hij zijn allereerste goal. Topscoorders Dennis en Liam waren zeer sterk in zowel aanval als verdediging. Gebroeders Tijs en Rik zorgde voor de nodige verstoringen zodat de tegenpartij niet aan spelen toekwam. Ook de kleine maar slim spelende Sven, die vorige week nog een doelpunt had gemaakt, had een aantal zeer cruciale momenten te pakken om de tegenstander van de puck te ontdoen. Stef maakte met een aantal krachtige bochten het spel breed en schaatste mooi naar de open ruimtes. 

Het was weer smullen. Het blijft leuk om al dat jonge spul met zoveel lol op het ijs te zien. De Zoetermeer panters u8 zijn een echt team. We hebben plezier, kunnen onze energie kwijt en staan echt lekker te pucken. Denk je nu; oh dit is leuk voor mijn zoon of dochter? Meld je dan eens aan voor een gratis proefles bij de ijshockeyschool@panters.net of kom onze panters, nu ze nog niet in de NHL spelen, van dichtbij bewonderen tijdens de training op maandag 18.05 tot 19.00 of donderdag 17.15 tot 18.00, wil je een keer meedoen, eerste les gratis (incl bepakking te leen)

Foto gallery

Artikel info

Geplaatst op:
09-01-2019
Geplaatst door:
Omar
Tags: